MULTIMEDIA

Centrul Municipal de Colectare Iaşi

CALENDARUL OLIMPIADELOR NAŢIONALE ŞCOLARE


Joi, 01 Octombrie 2015

Ford România acordă 10 burse studenţilor Universităţii din Craiova

Ford România va acorda în acest an 10 burse studenţilor Universităţii din Craiova, în valoare totală de 10.000 de euro, pentru a veni în sprijinul sistemului educaţional local, a anunţat Rob Ardley, directorul de resurse umane al companiei, în cadrul ceremoniei de deschidere a noului an universitar. Acesta a menţionat că Ford România va dona Facultăţii de Mecanică şi Centrului de Cercetare INCESA 10 motoare EcoBoost de 1 litru.

Marti, 18 August 2015

“SPrint” - noul pachet lansat de Star Storage pentru companiile mici și mijlocii

star_storage.jpgStar Storage, furnizorul român de top pentru soluții de stocare, arhivare și management de informații (date și documente), servicii de externalizare IT și servicii Cloud, lansează pachetul SPrint în cadrul campaniei “Sprintează în fața competiției și câștigă 100 euro”, venind astfel în sprijinul companiilor mici și mijlocii pentru a-și accelera dezvoltarea afacerilor prin construirea unui brand puternic.

uvvg.ro

Luni, 03 August 2015

Ford Fiesta a devenit numărul 1 în Europa în prima jumătate a anului 2015

ford-fiesta.jpgFord Fiesta a fost maşina de mici dimensiuni cu cele mai mari vânzări în Europa în prima jumătate a anului 2015. Clienţii au cumpărat 173.999 de unităţi Fiesta în Europa între ianuarie şi iunie 2015 - o creştere de 3,6% comparativ cu aceeaşi perioadă din 2014. Vânzările Fiesta de 33.646 unităţi în iunie 2015 au fost cu 22,3% mai mari decât în iunie 2014 şi au urmat introducerii, în luna mai a acestui an, de noiculori şi îmbunătăţiri aduse consumului de combustibil şi echipamentelor.

Duminica, 14 Iunie 2015

Toyota Motor Europe recompensează Toyota Iași cu ICHIBAN - Premiul European pentru Satisfacția Clientului

toyota_ichiban.jpgÎn cadrul ceremoniei de decernare a premiilor ICHIBAN desfășurată luna aceasta în Madrid, Toyota Iași s-a numărat printre cei 45 de retaileri din 34 de țări care au primit cea mai înaltă distincție Toyota: “Ichiban” - Premiul European pentru Satisfacția Clientului.
Toyota Iași a fost astfel recompensată pentru performanțele excepționale obținute în cadrul programului “Satisfacția Clientului” , atât în zona de vânzări cât și în cea de post-vânzări. Premiul a fost decernat lui Gabriel Manolache, Director General Toyota Iași, de către Dr. van Zyl, President & CEO al Toyota Motor Europe.

focality
ub.ro

Joi, 28 Mai 2015

Art Georgies - Creaţii noi! Livrare gratuită!

artgeorgies_tablou1.jpgLuna mai este una din cele mai frumoase luni din an. Plină de flori, culoare și veselie, ea încununează două sărbători importante: Ziua Eroilor, care în mod tradiţional coincide cu Înălţarea Domnului şi altă mare sărbătoare a Creştinătăţii, praznicul Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena.

Cu această ocazie Art Georgies urează tuturor sărbătoriților din mai "La mulți ani!" și oferă TRANSPORTUL GRATUIT pentru orice creație Art Georgies cu valoare minimă de 100 lei.

Folosește codul "MAI2015" la finalizarea comenzii și primești TRANSPORTUL GRATUIT.

Marti, 12 Mai 2015

Noul BMW Seria 1 a fost prezentat publicului

bmw_seria1_2015.jpgAutomobile Bavaria a organizat în weekendul 8-9 mai, la showroom-ul din Băneasa, BMW Design Days, un eveniment de tip “porţi deschise” cu ocazia lansării noului model BMW Seria 1. Noul BMW Seria 1, cu o imagine nouă, dinamică şi o gamă nouă de motoare şi accesorii, a fost prezentat publicului alături de alte modele de ultimă generaţie ale producătorului bavarez.
Invitaţii au avut ocazia să descopere dinamismul şi eleganţa unor modele precum: BMW Seria 2 Cabriolet, BMW Seria 4 Cabriolet, BMW M235i, BMW Seria 6 Gran Coupé, BMW X6M şi BMW M4 Cabriolet. Automobile Bavaria a expus întreaga flotă de vehicule noi şi rulate, dar şi modelele dedicate companiilor.Joi, 16 Aprilie 2015

Art Georgies lanseaza “Capricii de primavera”

art_georgies_tablou.jpgGaleriile Art Georgies marcheaza venirea primaverii prin lansarea noii colectii de tablouri in mosaic si vitraliu, lucrari ce ilustreaza, prin diferitele teme, luninozitatea, puritatea si veselia elementelor de primavera.

Va invitam sa parcurgeti cele mai frumoase lucrari create in spiritual renasterii din 3 sfere diferite: zodiac, floral si regios. Avand in vedere ca luna aprilie este patronata de “Sf. Gheorghe”, ocrotitorul armatei romane, icoanle care il infatiseaza pe acesta sunt la mare cautare.

Luni, 30 Martie 2015

De Florii alege un cadou inspirat!

artgeorgies_florii.jpgMulte dintre persoanele dragi nouă poartă nume de floare. Pentru un cadou special, vă invităm să vă inspirați din colecția de tablouri cu tematică florala Art Georgies, disponibilă pe www.shop.artgeorgies.com

usamv

Duminica, 22 Martie 2015

Colecția de tablouri Virgil Moraru, în galeria Art Georgies

Colecția Virgil Moraru tratează tematici diferite, momente surprinse din cotidian si transpuse prin tablouri în tehnica mozaicului fin, a vitraliului si a sticlei fuzionate, conform viziunii artistice proprii.
Virgil Moraru este pictor bisericesc autorizat si unul din fondatorii Art Georgies, cel mai mare producator românesc de artă. Multe dintre creaţiile laice şi religioase semnate Virgil Moraru sub marca Art Georgies împodobesc şi înfrumuseţează, de aproape două decenii, nu doar preţioase galerii de artă, dar şi faimoase catedrale şi biserici de pe întreg mapamondul, precum şi hoteluri, locuinţe şi colecţii private, aducând un plus de stil şi eleganţă.

Miercuri, 04 Martie 2015

Galeriile Art Georgies se extind în online

artgeorgies_vitraliu1.jpgPrimul magazin online cu artă româneascădin mozaic si vitraliu

383 de kilometri de la Iași la București, 640 de kilometri de la Iași la Timișoara, 1.046 de kilometri de la Iași la Viena. Arta vechiului mozaic bizantin și a vitraliilor este reinventată zi de zi, in cel mai mare atelier de creatie artistică din România, situat în Iași. Sfidăm distanțele, iar produsele Art Georgies pot fi achiziționate de clienții noștri din țară și din străinătate, printr-un simplu click, nu numai prin vizitarea galeriilor noastre.Pagina 1 / 34  >>>


 
Newsletter

EDITORIAL
romaniuc liliana.jpg
Cheile care trebuie să înveţe... vizibil şi sustenabil!
Un comentariu de Liliana Romaniuc, publicat pe portalul Adevarul.ro » Citeste


COMPANIA SAPTAMINII
Ghid de Reciclare: Reciclarea se învață!
Să recunoaștem, sortarea și reciclarea deșeurilor pe care le generăm acasă nu face neaparat parte din obiceiurile noastre. Pe de altă parte, este un obicei care se cultivă cu mare grijă în țările europene și nu numai. Reciclarea înseamnă un mediu mai curat și reintrarea unor resurse numite materii prime secundare - adică sticlă, hârtie, metal sau textile reciclate - în circuitul economic. » Citeste


SCOALA SAPTAMINII
ase-bucuresti.jpg
ASE sărbătoreşte 103 ani de la înfiinţare
Academia de Studii Economice (ASE) sărbătoreşte 103 ani de la înfiinţare, prilej cu care vor fi organizate, în această săptămână, diverse evenimente cultural-artistice. Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei de învăţământ superior, manifestările aniversare vor debuta marţi cu vernisajul expoziţiei "Castele şi conace revitalizate: conservarea patrimoniului construit din perspectiva proprietarilor". Evenimentul este organizat de facultăţile de Marketing şi Business şi Turism, împreună cu Asociaţia Arche. Expoziţia este deschisă până luni, 18 aprilie, în foaierul Bibliotecii Centrale a ASE. » Citeste


INTERVIU
curaj_adrian.jpg
Adrian Curaj: "Pregătim metodologia, de şapte ani nu au mai fost organizate concursuri pentru posturile de directori de școli"
Ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, afirmă, într-un interviu acordat Agerpres, că este nevoie de echilibru pentru a stimula performanţa şi a răspunde nevoilor de echitate şi incluziune, adăugând că pentru prima dată în dezvoltarea cadrului curricular vor fi stabilite grupuri interdisciplinare, care vor lucra independent pe conţinuturile manualelor şcolare. ''(...) Cred în România educată şi cred că trebuie să ne dăm această şansă: de a participa la construcţia propriului viitor'', declară ministrul. » Citeste

EVENIMENT
Cei mai buni profesori vor fi premiaţi de studenţi pe 4 iunie la Alba Iulia
Studenţii sunt invitaţi să nominalizeze "profesorii tari" pentru distincţia "Profesor Bologna", care va fi acordată în cadrul unei gale, pe 4 iunie, la Alba Iulia. Potrivit unui comunicat al ANOSR, până pe 24 aprilie studenţii pot înscrie cadre didactice universitare pe care ei îi consideră a fi "profi tari" pe site-ul www.profitari.ro. Nominalizările vor fi evaluate printr-o procedură complexă, studenţii evaluatori urmând să decidă care sunt acei profesori ce merită în acest an distincţia "Profesor Bologna". » Citeste
agerpres.ro

Vizitatori
counter