MULTIMEDIA

Centrul Municipal de Colectare Iaşi

CALENDARUL OLIMPIADELOR NAŢIONALE ŞCOLARE

 
Alte articole din Material didactic Data publicarii: Miercuri, 30 Septembrie 2009

A aparut noul catalog "Materiale didactice 2009-2010"!

catalog_didactic.jpgNoul catalog "Materiale didactice 2009-2010" poate fi deja rasfoit sau descarcat de pe site-ul www.betzold-balazs.ro, unde aveti posibilitatea de a afla toate detaliile necesare cu privire la descrierea, continutul si pretul produselor.

Noul catalog are 160 pagini, cuprinde numeroase noutati si pachete atractive atat ca pret cat si numar de produse. Gama produselor este extrem de variata adresandu-se atat invatamantului prescolar, primar cat si liceal, cuprinzand produse adecvate studierii tuturor materiilor, precum ai mobilier si accesorii necesare dotarii unei institutii.

Acest catalog va ajunge la dumneavoastra in ultima saptamana a lunii septembrie. Daca nu primiti prin posta noul catalog "Materiale didactice 2009-2010" pana la inceputul lunii octombrie, acesta poate fi comandat gratuit AICI.

Pentru detalii sau oferte pentru produse pe care nu le gasiti in catalog, serviciul clienti al companiei Betzold-Balazs DIDACTIC va sta la dispozitie zilnic intre orele 8.00 si 18.30 la tel. 0265.268750 , 0265.267011, 0365.430198 sau e-mail service@betzold-balazs.ro.

Targuri si expozitii

In perioada 22-24 octombrie aveti prilejul de a ne vizita standul companiei Betzold-Balazs DIDACTIC la Targul Educational Bucuresti, TEB2009 la Sala Polivalenta, Bd. Tineretului nr. 1, Bucuresti. Aici veti avea posibilitatea de a vedea o parte din materialele didactice produse de companie si de a va consulta cu specialistii acesteia.

Alte articole din Material didactic
Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !
 
Newsletter

EDITORIAL
romaniuc liliana.jpg
Cheile care trebuie să înveţe... vizibil şi sustenabil!
Un comentariu de Liliana Romaniuc, publicat pe portalul Adevarul.ro » Citeste


COMPANIA SAPTAMINII
Ghid de Reciclare: Reciclarea se învață!
Să recunoaștem, sortarea și reciclarea deșeurilor pe care le generăm acasă nu face neaparat parte din obiceiurile noastre. Pe de altă parte, este un obicei care se cultivă cu mare grijă în țările europene și nu numai. Reciclarea înseamnă un mediu mai curat și reintrarea unor resurse numite materii prime secundare - adică sticlă, hârtie, metal sau textile reciclate - în circuitul economic. » Citeste


SCOALA SAPTAMINII
ase-bucuresti.jpg
ASE sărbătoreşte 103 ani de la înfiinţare
Academia de Studii Economice (ASE) sărbătoreşte 103 ani de la înfiinţare, prilej cu care vor fi organizate, în această săptămână, diverse evenimente cultural-artistice. Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei de învăţământ superior, manifestările aniversare vor debuta marţi cu vernisajul expoziţiei "Castele şi conace revitalizate: conservarea patrimoniului construit din perspectiva proprietarilor". Evenimentul este organizat de facultăţile de Marketing şi Business şi Turism, împreună cu Asociaţia Arche. Expoziţia este deschisă până luni, 18 aprilie, în foaierul Bibliotecii Centrale a ASE. » Citeste


INTERVIU
curaj_adrian.jpg
Adrian Curaj: "Pregătim metodologia, de şapte ani nu au mai fost organizate concursuri pentru posturile de directori de școli"
Ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, afirmă, într-un interviu acordat Agerpres, că este nevoie de echilibru pentru a stimula performanţa şi a răspunde nevoilor de echitate şi incluziune, adăugând că pentru prima dată în dezvoltarea cadrului curricular vor fi stabilite grupuri interdisciplinare, care vor lucra independent pe conţinuturile manualelor şcolare. ''(...) Cred în România educată şi cred că trebuie să ne dăm această şansă: de a participa la construcţia propriului viitor'', declară ministrul. » Citeste

EVENIMENT
Cei mai buni profesori vor fi premiaţi de studenţi pe 4 iunie la Alba Iulia
Studenţii sunt invitaţi să nominalizeze "profesorii tari" pentru distincţia "Profesor Bologna", care va fi acordată în cadrul unei gale, pe 4 iunie, la Alba Iulia. Potrivit unui comunicat al ANOSR, până pe 24 aprilie studenţii pot înscrie cadre didactice universitare pe care ei îi consideră a fi "profi tari" pe site-ul www.profitari.ro. Nominalizările vor fi evaluate printr-o procedură complexă, studenţii evaluatori urmând să decidă care sunt acei profesori ce merită în acest an distincţia "Profesor Bologna". » Citeste
agerpres.ro

Vizitatori
counter