MULTIMEDIA

Centrul Municipal de Colectare Iaşi

CALENDARUL OLIMPIADELOR NAŢIONALE ŞCOLARE

 
Alte articole din Companii Data publicarii: Marti, 12 Mai 2015

Noul BMW Seria 1 a fost prezentat publicului

bmw_seria1_2015.jpgAutomobile Bavaria a organizat în weekendul 8-9 mai, la showroom-ul din Băneasa, BMW Design Days, un eveniment de tip “porţi deschise” cu ocazia lansării noului model BMW Seria 1. Noul BMW Seria 1, cu o imagine nouă, dinamică şi o gamă nouă de motoare şi accesorii, a fost prezentat publicului alături de alte modele de ultimă generaţie ale producătorului bavarez.
Invitaţii au avut ocazia să descopere dinamismul şi eleganţa unor modele precum: BMW Seria 2 Cabriolet, BMW Seria 4 Cabriolet, BMW M235i, BMW Seria 6 Gran Coupé, BMW X6M şi BMW M4 Cabriolet. Automobile Bavaria a expus întreaga flotă de vehicule noi şi rulate, dar şi modelele dedicate companiilor.

Printre personalităţile prezente la BMW Design Days s-au numărat: Gheorghe Hagi, Florin Piersic Jr., Amalia Nastase, Ciprian Vlad şi Virgil Stănescu, invitaţi care conduc modelele mărcii. Vizita lui Gheorghe Hagi nu a fost întâmplătoare. Automobile Bavaria i-a înmânat cu aceasta ocazie cheile noului BMW X6 pe care fosta glorie fotbalistica îl va conduce în călătoriile sale prin ţară. „Regele” a fost atras în mod special de plusul de rafinament şi caracterul premium din interiorul acestuia, dar şi de sentimentul de siguranţă şi funcţionalitate al automobilului. Gheorghe Hagi a fost foarte mulţumit de alegerea făcută declarând: “Este o maşină puternică şi sigură, potrivită pentru imaginea mea.”

VIP-urile invitate la eveniment, alături de Gheorghe Hagi, au făcut o fotografie de grup şi au împărtăşit celor prezenţi impresii despre experienţele trăite la volanul unui BMW. Fiecare dintre ei conduce în prezent un astfel de automobil şi a avut ocazia să simtă ceea ce marca numeşte “plăcerea de a conduce”.

Cu ocazia BMW Design Days, publicul a putut să descopere şi noul showroom Automobile Bavaria din Băneasa, complet redecorat conform celor mai noi standarde ale producătorului. Acum, cei care vor călca pragul reprezentanţei vor intra în contact atât cu zona dedicată noilor automobile BMW cât şi cu reprezentanţii de vânzări BMW Premium Selection - automobile rulate. La etajul 1 a fost mutat showroom-ul MINI, într-un spaţiu mai generos şi mai bine decorat, alături de zona de vânzări corporate.

Noul BMW Seria 1

Noul BMW Seria 1 aduce un design puternic modificat al părţii frontale şi a celei spate, o ambianţă interioară premium sofisticată şi noi rezerve de putere sub capotă fac definesc noua gamă de modele. Aceasta se prezintă mai expresivă, mai sportivă şi cu un plus de eficienţă. Cu un cuplu generos disponibil de la turaţii reduse, noile motoare cu tehnologie BMW TwinPower Turbo sunt combinate cu tracţiunea spate - în continuare, o particularitate unică în segmentul compact - pentru a furniza o experienţă intensă a condusului. Stopurile LED în formă de L sunt, fără îndoială, atracţia principală şi demonstrează imediat că este vorba despre un model BMW autentic, conceput să cucerească şoselele.

Fără egal - Noul BMW X6

Înarmat cu un design şi mai impresionant şi cu performanţe remarcabile, noul BMW X6 îşi consolidează poziţia de exponent principal al plăcerii exclusiviste a condusului. Ajuns la cea de-a doua generaţie, modelul Sports Activity Coupé - care a înregistrat deja vânzări globale de aproape 250.000 de unităţi - se bucură de un statut special în rândul rivalilor gamei BMW X datorită alurii irezistibile, performanţelor remarcabile şi luxului inovator.

Designul extrovertit al noului BMW X6 combină robusteţea şi versatilitatea unui model BMW X cu eleganţa sportivă specifică coupéurilor mărcii. Interiorul îmbină spaţiul generos cu dotările sport specifice modelului şi ambianţa luxoasă, în timp ce designul şi pachetele de dotări evidenţiază stilul exclusivist al noului BMW X6. Pachetul Design Pure Extravagance adaugă accente de înaltă calitate atât la interior, cât şi la exterior. În acelaşi timp, pachetul M Sport include dotări selectate special care îmbunătăţesc caracterul dinamic al automobilului, atrăgând imediat atenţia. De asemenea, încă de la lansare vor fi disponibilă dotările din programul BMW Individual.

Suplimentar, noul BMW X6 dispune de o gamă exclusivă de dotări standard care o depăşeşte cu mult pe cea a generaţiei anterioare: faruri bixenon, jante de 19 ţoli din aliaj uşor, operare automată a hayonului şi transmisie sport Steptronic cu opt trepte, cu clapete pe volan pentru schimbarea vitezelor, precum şi tapiţerie cu piele, aer condiţionat reglabil pe două zone, oglindă retrovizoare cu efect antiorbire şi pachet de siguranţă Driving Assistant din portofoliul BMW ConnectedDrive. Funcţionalitatea extinsă se datorează şi spătarului banchetei ce poate fi divizat/rabatat în raport 40:20:40, ceea ce permite portbagajului să fie extins de la 580 de litri la un maxim de 1.525 de litri (un plus de 75 de litri faţă de modelul anterior).

Noul BMW X6 M

Noul BMW X6 M permite ca BMW M GmbH să impună etalonul în segmentul modelelor de înaltă performanţă Sports Activity Vehicle (SAV) şi Sports Activity Coupé (SAC). Când precedenta generaţie a fost lansată în 2009, era prima dată când un concept de înaltă performanţă creat de BMW M GmbH a fost implementat într-un model BMW X cu tracţiune integrală. Rezultatul a fost cea mai bună dinamică în clasă. Noul BMW X6 M face uz de toate calităţile pentru scrierea unui nou capitol în această poveste de succes prin evoluţiile în excelenţă dinamică, design M plin de emoţie şi eficienţă remarcabilă.

Debutul în showroomurile din întreaga lume, inclusiv România, a fost in 11 aprilie 2015. Preţul noului model este de 102645 Euro fără TVA (127280 Euro cu TVA). Preţurile comunicat include şi acciza per cilindree de 4395 Euro fără TVA (5450 Euro cu TVA).

Esenţial pentru tradiţionalul caracter M de înaltă performanţă al noului BMW X6 M este, şi de această dată, pachetul bine echilibrat format din motor, sistemul de propulsie şi suspensie. Motorul V8, încă o dată îmbunătăţit semnificativ, foloseşte tehnologia M TwinPower Turbo pentru a genera o putere mărită cu 15 kW/20 CP, la 423 kW/575 CP, şi un cuplu maxim îmbunătăţit cu 70 Nm, la 750 Nm. Modelul este echipat standard cu o transmisie Steptronic cu Drivelogic, cu opt viteze, care ii permite să realizeze sprintul 0-100 km/h în 4,2 secunde. De asemenea, el este un etalon şi în ceea ce priveşte dinamica laterală, precizia direcţiei şi performanţele de frânare, în timp ce consumul şi emisiile CO2 sunt cu 20% mai mici faţă de modelul anterioar.

Noul BMW M4 Cabriolet

Noul BMW M4 Cabriolet completează gama de automobile de înaltă performanţă BMW M cu o prezenţă deosebit de elegantă şi spectaculoasă. Noul model preia caracteristicile de performanţă ale BMW M3 Sedan şi ale BMW M4 Coupé, dar vine cu un plus de emoţie, plasând în prim-plan fascinaţia condusului sportiv şi dinamic sub cerul liber. Este construit pe o tradiţie bogată, automobilele BMW sport de înaltă performanţă pentru şosea şi circuit au ajuns acum la cea de-a cincea generaţie sub formă de decapotabilă.

BMW M4 Cabriolet împărtăşeşte liniile elegante cu omologul său BMW Seria 4 Cabriolet. Limbajul de design îi permite să combine într-o manieră unică silueta rafinată, cu proporţii bine echilibrate când acoperişul este strâns sau cu o linie foarte dinamică de coupé, fără montanţi B, când acoperişul este închis. În acelaşi timp, elementele stilistice M - includ curba Powerdome specifică pentru capotă, retrovizoarele cu linie dinamică, cu două braţe de susţinere, şi pasajele evazate ale roţilor faţă şi spate, proeminente deasupra jantelor din aliaj uşor, de 18 ţoli (opţional, 19 ţoli), echipate cu anvelope mixte - îl identifică drept un membru cu drepturi depline al gamei de modele BMW M3/M4.

Inima noului BMW M4 Cabriolet este noul motor cu şase cilindri dispuşi în linie, cu tehnologie M TwinPower Turbo şi plaja înaltă de turaţii caracteristică de la M3 Sedan şi M4 Coupé. Propulsorul generează o putere maximă de 317 kW/431 CP la o capacitate de 3,0 litri şi dezvoltă un cuplu maxim de 550 Nm pe un interval larg al turaţiilor. Astfel, BMW M4 Cabriolet oferă pilotului nu doar atribute foarte sportive de performanţă - sprintul de la 0 la 100 km/h se realizează în doar 4,4 secunde (cu transmisia opţională M cu dublu ambreiaj, cu şapte trepte) -, ci şi suficiente rezerve de putere pentru a călători într-o manieră relaxată şi totuşi rapidă atunci când acoperişul este strâns.Alte articole din Companii
Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !
 
Newsletter

EDITORIAL
romaniuc liliana.jpg
Cheile care trebuie să înveţe... vizibil şi sustenabil!
Un comentariu de Liliana Romaniuc, publicat pe portalul Adevarul.ro » Citeste


COMPANIA SAPTAMINII
Ghid de Reciclare: Reciclarea se învață!
Să recunoaștem, sortarea și reciclarea deșeurilor pe care le generăm acasă nu face neaparat parte din obiceiurile noastre. Pe de altă parte, este un obicei care se cultivă cu mare grijă în țările europene și nu numai. Reciclarea înseamnă un mediu mai curat și reintrarea unor resurse numite materii prime secundare - adică sticlă, hârtie, metal sau textile reciclate - în circuitul economic. » Citeste


SCOALA SAPTAMINII
ase-bucuresti.jpg
ASE sărbătoreşte 103 ani de la înfiinţare
Academia de Studii Economice (ASE) sărbătoreşte 103 ani de la înfiinţare, prilej cu care vor fi organizate, în această săptămână, diverse evenimente cultural-artistice. Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei de învăţământ superior, manifestările aniversare vor debuta marţi cu vernisajul expoziţiei "Castele şi conace revitalizate: conservarea patrimoniului construit din perspectiva proprietarilor". Evenimentul este organizat de facultăţile de Marketing şi Business şi Turism, împreună cu Asociaţia Arche. Expoziţia este deschisă până luni, 18 aprilie, în foaierul Bibliotecii Centrale a ASE. » Citeste


INTERVIU
curaj_adrian.jpg
Adrian Curaj: "Pregătim metodologia, de şapte ani nu au mai fost organizate concursuri pentru posturile de directori de școli"
Ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, afirmă, într-un interviu acordat Agerpres, că este nevoie de echilibru pentru a stimula performanţa şi a răspunde nevoilor de echitate şi incluziune, adăugând că pentru prima dată în dezvoltarea cadrului curricular vor fi stabilite grupuri interdisciplinare, care vor lucra independent pe conţinuturile manualelor şcolare. ''(...) Cred în România educată şi cred că trebuie să ne dăm această şansă: de a participa la construcţia propriului viitor'', declară ministrul. » Citeste

EVENIMENT
Cei mai buni profesori vor fi premiaţi de studenţi pe 4 iunie la Alba Iulia
Studenţii sunt invitaţi să nominalizeze "profesorii tari" pentru distincţia "Profesor Bologna", care va fi acordată în cadrul unei gale, pe 4 iunie, la Alba Iulia. Potrivit unui comunicat al ANOSR, până pe 24 aprilie studenţii pot înscrie cadre didactice universitare pe care ei îi consideră a fi "profi tari" pe site-ul www.profitari.ro. Nominalizările vor fi evaluate printr-o procedură complexă, studenţii evaluatori urmând să decidă care sunt acei profesori ce merită în acest an distincţia "Profesor Bologna". » Citeste
agerpres.ro

Vizitatori
counter