MULTIMEDIA

Centrul Municipal de Colectare Iaşi

CALENDARUL OLIMPIADELOR NAŢIONALE ŞCOLARE

 
Alte articole din Companii Data publicarii: Miercuri, 04 Martie 2015

Galeriile Art Georgies se extind în online

artgeorgies_vitraliu1.jpgPrimul magazin online cu artă româneascădin mozaic si vitraliu

383 de kilometri de la Iași la București, 640 de kilometri de la Iași la Timișoara, 1.046 de kilometri de la Iași la Viena. Arta vechiului mozaic bizantin și a vitraliilor este reinventată zi de zi, in cel mai mare atelier de creatie artistică din România, situat în Iași. Sfidăm distanțele, iar produsele Art Georgies pot fi achiziționate de clienții noștri din țară și din străinătate, printr-un simplu click, nu numai prin vizitarea galeriilor noastre.

Suntem încântați să anunțăm deschiderea primului magazin online ce pune în vânzare opere de artă fabricate manual în România, folosind tehnicile și materialele brevetate de compania noastră.

Art Georgies își continuă, astfel, strategia online, începută în 2014 prin relansarea site-ului www.artgeorgies.com, la care, din această lună, adăugăm subdomeniul www.shop.artgeorgies.com.

Introducerea vânzărillor online este un pas firesc, venit în urma numeroaselor cereri din partea iubitorilor de artă ce urmăresc constant creațiile noastre. Știm că avem un public foarte ocupat, iar prin modalitatea de achiziție online vor câștiga timp prețios.

De asemenea, un alt motiv pentru care am dorit extinderea în online a fost atragerea unui segment de public mai tânăr, destul de rezervat cand vine vorba de vizitarea unei galerii de artă.

Un plus al magazinului online este acela că, pentru companiile care doresc produse personalizate - cadouri pentru angajați, colaboratori, parteneri - punem accent pe lucrări artisticecreate de la stadiu de proiect.

De asemenea, platforma oferă tuturor iubitorilor de artă posibilitatea de a urmări cele mai noi creații și de a beneficia de oferte speciale sau reduceri la anumite produse.

Posibilitatea autentificării în propriul cont va oferi in permanență un istoric complet al achizitiilor, ce pot fi livrate national sau international și achitate prin sistem electronic securizat.

Vă invităm în continuare să vizionați colectia Art Georgies pe www.shop.artgeorgies.com.
Art Georgies este povestea de succes a unei echipe de artiști, care prin inovație și profesionalism au reinventat procesul de creație a vechiului mozaic bizantin și a vitraliilor, prin brevetarea unor materiale noi, inedite.

Colecția Art Georgies se completează în fiecarezi cu opere de artă unicat ce ajung în fața dumneavoastră, după zeci de ore de muncă minuțioasă, depusă de o echipă dedicată cu peste 200 de pictori, graficieni, desenatori, iconari și artiști mozaicari, al căror talent și dăruire se reflectă în creațiile deosebite ce împodobesc și înfrumusețează galerii de artă, faimoase biserici și catedrale din lumea întreagă, dar și locuințe private și hoteluri unde valoarea artistică a acestora aduce un plus de stil și eleganță.
CONTACT
Telefon: 0731 900 258
Email: contact@artgeorgies.com
Website: www.artgeorgies.com
Shop: www.shop.artgeorgies.com

Alte articole din Companii
Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !
 
Newsletter

EDITORIAL
romaniuc liliana.jpg
Cheile care trebuie să înveţe... vizibil şi sustenabil!
Un comentariu de Liliana Romaniuc, publicat pe portalul Adevarul.ro » Citeste


COMPANIA SAPTAMINII
Ghid de Reciclare: Reciclarea se învață!
Să recunoaștem, sortarea și reciclarea deșeurilor pe care le generăm acasă nu face neaparat parte din obiceiurile noastre. Pe de altă parte, este un obicei care se cultivă cu mare grijă în țările europene și nu numai. Reciclarea înseamnă un mediu mai curat și reintrarea unor resurse numite materii prime secundare - adică sticlă, hârtie, metal sau textile reciclate - în circuitul economic. » Citeste


SCOALA SAPTAMINII
ase-bucuresti.jpg
ASE sărbătoreşte 103 ani de la înfiinţare
Academia de Studii Economice (ASE) sărbătoreşte 103 ani de la înfiinţare, prilej cu care vor fi organizate, în această săptămână, diverse evenimente cultural-artistice. Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei de învăţământ superior, manifestările aniversare vor debuta marţi cu vernisajul expoziţiei "Castele şi conace revitalizate: conservarea patrimoniului construit din perspectiva proprietarilor". Evenimentul este organizat de facultăţile de Marketing şi Business şi Turism, împreună cu Asociaţia Arche. Expoziţia este deschisă până luni, 18 aprilie, în foaierul Bibliotecii Centrale a ASE. » Citeste


INTERVIU
curaj_adrian.jpg
Adrian Curaj: "Pregătim metodologia, de şapte ani nu au mai fost organizate concursuri pentru posturile de directori de școli"
Ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, afirmă, într-un interviu acordat Agerpres, că este nevoie de echilibru pentru a stimula performanţa şi a răspunde nevoilor de echitate şi incluziune, adăugând că pentru prima dată în dezvoltarea cadrului curricular vor fi stabilite grupuri interdisciplinare, care vor lucra independent pe conţinuturile manualelor şcolare. ''(...) Cred în România educată şi cred că trebuie să ne dăm această şansă: de a participa la construcţia propriului viitor'', declară ministrul. » Citeste

EVENIMENT
Cei mai buni profesori vor fi premiaţi de studenţi pe 4 iunie la Alba Iulia
Studenţii sunt invitaţi să nominalizeze "profesorii tari" pentru distincţia "Profesor Bologna", care va fi acordată în cadrul unei gale, pe 4 iunie, la Alba Iulia. Potrivit unui comunicat al ANOSR, până pe 24 aprilie studenţii pot înscrie cadre didactice universitare pe care ei îi consideră a fi "profi tari" pe site-ul www.profitari.ro. Nominalizările vor fi evaluate printr-o procedură complexă, studenţii evaluatori urmând să decidă care sunt acei profesori ce merită în acest an distincţia "Profesor Bologna". » Citeste
agerpres.ro

Vizitatori
counter